Yes, the draft-sip-outbound its now RFC5626. FreeSWITCH supported this is RFC ? 2011/12/5 peely <freeswitch@peely.com>
Isn't this now RFC5626?
This is more of a client-side standard, are you wanting FreeSWITCH to register a gateway using this standard? Doesn't seem that appropriate to me.
-- View this message in context: http://freeswitch-users.2379917.n2.nabble.com/REGISTER-using-the-draft-sip-o... Sent from the freeswitch-users mailing list archive at Nabble.com.
_________________________________________________________________________ Professional FreeSWITCH Consulting Services: consulting@freeswitch.org http://www.freeswitchsolutions.com
FreeSWITCH-powered IP PBX: The CudaTel Communication Server http://www.cudatel.com
Official FreeSWITCH Sites http://www.freeswitch.org http://wiki.freeswitch.org http://www.cluecon.com
FreeSWITCH-users mailing list FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users http://www.freeswitch.org