Yes, the draft-sip-outbound its now RFC5626.
FreeSWITCH supported this is RFC ?
Isn't this now RFC5626?
This is more of a client-side standard, are you wanting FreeSWITCH to
register a gateway using this standard? Doesn't seem that appropriate to me.
--
View this message in context: http://freeswitch-users.2379917.n2.nabble.com/REGISTER-using-the-draft-sip-outbound-tp7063199p7063523.html
Sent from the freeswitch-users mailing list archive at Nabble.com.
_________________________________________________________________________
Professional FreeSWITCH Consulting Services:
consulting@freeswitch.org
http://www.freeswitchsolutions.com
FreeSWITCH-powered IP PBX: The CudaTel Communication Server
http://www.cudatel.com
Official FreeSWITCH Sites
http://www.freeswitch.org
http://wiki.freeswitch.org
http://www.cluecon.com
FreeSWITCH-users mailing list
FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org
http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users
UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users
http://www.freeswitch.org