On Fri, May 27, 2011 at 12:38 AM, Philipp Kempgen <lists@kempgen.net> wrote:
Tihomir Culjaga wrote:
should the 3000/302 message always contain a diversion field saying the call is diverted ?
http://tools.ietf.org/html/rfc5806#section-5.3 says it "SHOULD".
everything in RFC is "SHOULD" or "MAY" ... this is not ETSI.
The Diversion header could be encrypted (/removed?) for privacy reasons. http://tools.ietf.org/html/rfc5806#section-7
there is a Flag for privacy on Diversion header and its not supposed to be removed in this case :=) diversion-privacy = "privacy" "=" ( "full" | "name" | "uri" | "off" | token | quoted-string )
Philipp
_______________________________________________ FreeSWITCH-users mailing list FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users http://www.freeswitch.org