On Fri, May 27, 2011 at 12:38 AM, Philipp Kempgen <lists@kempgen.net> wrote:
Tihomir Culjaga wrote:

> should the 3000/302 message always contain a diversion field saying
> the call is diverted ?

http://tools.ietf.org/html/rfc5806#section-5.3
says it "SHOULD".

everything in RFC is "SHOULD" or "MAY" ... this is not ETSI.
 

The Diversion header could be encrypted (/removed?) for privacy
reasons.
http://tools.ietf.org/html/rfc5806#section-7



there is a Flag for privacy on Diversion header and its not supposed to be removed in this case :=)

   diversion-privacy = "privacy" "=" ( "full" | "name" |
                       "uri" | "off" | token | quoted-string )



 
   Philipp

--
http://twitter.com/kempgen