20 Aug
2009
20 Aug
'09
9:25 p.m.
Raymond Chandler wrote:
On Aug 20, 2009, at 5:03 PM, Carlos S. Antunes wrote:
Hmm, where does it say that, after the lookup, one cannot use the same IP address as before? :)
Section 4 of RFC3263 as quoted in my first email....
"The procedures here MUST be done exactly once per transaction, where transaction is as defined in [1]. "
Raymond, sure. But do the "procedures here" preclude one from choosing the same host given that both the priorities and weights are the same for all the hosts?