What are your Sofia profile session timer values set to? Can you post a complete SIP trace? Can your provider send a re-INVITE instead of UPDATE? On Mon, Jan 23, 2012 at 8:40 AM, Michal Zubáč <michal.zubac@comgate.cz> wrote:
Hello.
I'd like to remove UPDATE value from SIP Accept header when creating SIP calls. We're sending it in INVITE message and our provider uses that for in-call keep-alive checks every 10 minutes. FreeSwitch doesn't respond to that, so our provider disconnects RTP and call is dropped. According to RFC3311 we can indicate that we don't support this by not sending UPDATE in Accept header. Is this gonna help?
Is there any way to drop that from SIP headers from dialplan? Or do I have to change source code? Or better, is there any other (cleaner) way to resolve this?
Regards
Michal Zubac ComGate Interactive s.r.o.
_________________________________________________________________________ Professional FreeSWITCH Consulting Services: consulting@freeswitch.org http://www.freeswitchsolutions.com
FreeSWITCH-powered IP PBX: The CudaTel Communication Server http://www.cudatel.com
Official FreeSWITCH Sites http://www.freeswitch.org http://wiki.freeswitch.org http://www.cluecon.com
FreeSWITCH-users mailing list FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users http://www.freeswitch.org
-- Kristian Kielhofner