18 Dec
2014
18 Dec
'14
9:42 p.m.
How can I determine if a call has successfully negotiated a DTMF transfort mechanism? Case in point: if I dial out from FS, when the call is established, I want to know if DTMF can be successfully interchanged between the dialed party and FS. My FS is setup for RCF-2833, but sometimes I get: 2014-12-18 16:59:10.309023 [WARNING] sofia.c:8604 IGNORE INFO DTMF(5) (This channel was not configured to use INFO DTMF!) which to me means that the other party is sending DTMF using SIP INFO. If I only offer RFC-2833 and the other party does not support this, how can I find out about it? Thanks, -- Guillermo Ruiz Camauer