26 May
2011
26 May
'11
10:38 p.m.
Tihomir Culjaga wrote:
should the 3000/302 message always contain a diversion field saying the call is diverted ?
http://tools.ietf.org/html/rfc5806#section-5.3 says it "SHOULD". The Diversion header could be encrypted (/removed?) for privacy reasons. http://tools.ietf.org/html/rfc5806#section-7 Philipp -- http://twitter.com/kempgen