Hi Andy, the UA that is placing the call on hold sends a (Re)Invite with the IP address for RTP in the SDP as 0.0.0.0 - its ancient method for placing calls on hold from March 1999 Freeswitch still supports it but is making fun of the UA with that log message Brian On Mon, Jul 24, 2017 at 3:31 AM, Andy Farkas <andyf@andyit.com.au> wrote:
Can anybody tell me what this log message means?
2017-07-24 12:10:59.006338 [WARNING] switch_core_media.c:3896 RFC2543 from March 1999 called; They want their 0.0.0.0 hold method back.....
FreeSWITCH Version 1.6.8~64-bit ( 64bit)
running on FreeBSD 11.0/STABLE r315121
-andyf
_________________________________________________________________________ Professional FreeSWITCH Consulting Services: consulting@freeswitch.org http://www.freeswitchsolutions.com
Official FreeSWITCH Sites http://www.freeswitch.org http://confluence.freeswitch.org http://www.cluecon.com
FreeSWITCH-users mailing list FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users http://www.freeswitch.org