Static payload values (<96) can be reassigned dynamically with a=rtpmap lines, but could perhaps conflict with loaded modules already using those values. On 18 January 2013 10:26, Paul Cupis <paul@cupis.co.uk> wrote:
On Fri, Jan 18, 2013 at 01:57:36AM +0000, Steven Ayre wrote:
<param name="rfc2833-pt" value="0"/>
What're you hoping to do here? This sets the payload type value. 0 is
a
valid pt. This won't disable it, it'll instead use the value 0. That happens to be the one for G711, so if that codec is enabled you're just going to get a conflict.
If the rfc2833-pt is set to a value <96 it is outside the allowed range for dynamic payload negotiation and FS will not offer RFC2833 support in the SDP.
ref: sofia_glue.c
Regards,
_________________________________________________________________________ Professional FreeSWITCH Consulting Services: consulting@freeswitch.org http://www.freeswitchsolutions.com
FreeSWITCH-powered IP PBX: The CudaTel Communication Server http://www.cudatel.com
Official FreeSWITCH Sites http://www.freeswitch.org http://wiki.freeswitch.org http://www.cluecon.com
FreeSWITCH-users mailing list FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users http://www.freeswitch.org