In my example the call came from an spa3000 PSTN gateway that was set up to forward to a SIP user. The spa3000 sent the display name without quotes. On Friday 15 August 2008, Brian West wrote:
So the Aastra doesn't encode it before sending it?
/b
On Aug 15, 2008, at 3:46 PM, Robert Dyck wrote:
Ampersand is not a valid token in an RFC 3261 display name. Perhaps that is part of the problem. Within the SIP message the display name must be enclosed within quotes if it contains certain characters. I ran into to this with ANI from an FXO. Twinkle phone, as an example, will reject the message.
Brian West sip:brian@freeswitch.org
_______________________________________________ Freeswitch-users mailing list Freeswitch-users@lists.freeswitch.org http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users http://www.freeswitch.org