All, I am using a GIT version of beginning of May. I receive a P-Asserted-Identity from a provider, but I can't find the corresponding variable in the XML CDR. Is there a known bug that was fixed ? While I send this email, I am upgrading, so I'll let you know if that was it. Thanks David Ponzone Direction Technique email: david.ponzone@ipeva.fr tel: 01 74 03 18 97 gsm: 06 66 98 76 34 Service Client IPeva tel: 0811 46 26 26 www.ipeva.fr - www.ipeva-studio.com Ce message et toutes les pièces jointes sont confidentiels et établis à l'intention exclusive de ses destinataires. Toute utilisation ou diffusion non autorisée est interdite. Tout message électronique est susceptible d'altération. IPeva décline toute responsabilité au titre de ce message s'il a été altéré, déformé ou falsifié. Si vous n'êtes pas destinataire de ce message, merci de le détruire immédiatement et d'avertir l'expéditeur.
I upgraded to latest GIT and it's the same. The P-Asserted-Identity I receive from the provider is of the form: <sip:12356789> without any @domain part. Could it be the reason it is not imported in the call variables ? Thank you David Ponzone Direction Technique email: david.ponzone@ipeva.fr tel: 01 74 03 18 97 gsm: 06 66 98 76 34 Service Client IPeva tel: 0811 46 26 26 www.ipeva.fr - www.ipeva-studio.com Ce message et toutes les pièces jointes sont confidentiels et établis à l'intention exclusive de ses destinataires. Toute utilisation ou diffusion non autorisée est interdite. Tout message électronique est susceptible d'altération. IPeva décline toute responsabilité au titre de ce message s'il a été altéré, déformé ou falsifié. Si vous n'êtes pas destinataire de ce message, merci de le détruire immédiatement et d'avertir l'expéditeur. Le 26/05/2011 à 12:59, David Ponzone a écrit :
All,
I am using a GIT version of beginning of May. I receive a P-Asserted-Identity from a provider, but I can't find the corresponding variable in the XML CDR. Is there a known bug that was fixed ?
While I send this email, I am upgrading, so I'll let you know if that was it.
Thanks
David Ponzone Direction Technique email: david.ponzone@ipeva.fr tel: 01 74 03 18 97 gsm: 06 66 98 76 34
Service Client IPeva tel: 0811 46 26 26 www.ipeva.fr - www.ipeva-studio.com
Ce message et toutes les pièces jointes sont confidentiels et établis à l'intention exclusive de ses destinataires. Toute utilisation ou diffusion non autorisée est interdite. Tout message électronique est susceptible d'altération. IPeva décline toute responsabilité au titre de ce message s'il a été altéré, déformé ou falsifié. Si vous n'êtes pas destinataire de ce message, merci de le détruire immédiatement et d'avertir l'expéditeur.
David Ponzone wrote:
The P-Asserted-Identity I receive from the provider is of the form:
<sip:12356789> without any @domain part.
Actually that's a SIP-URI with a hostname ("12356789") but without a userinfo part. (see ABNF rules in RFC 3261) It's a valid SIP-URI in theory but without userinfo so it doesn't make too much sense as a caller ID in a PAI header. Tell your provider to fix it. Philipp -- http://twitter.com/kempgen
Philipp, thanks, that's what I was thinking, and you're totally right about the missing userinfo part! I gonna tell them. David Ponzone Direction Technique email: david.ponzone@ipeva.fr tel: 01 74 03 18 97 gsm: 06 66 98 76 34 Service Client IPeva tel: 0811 46 26 26 www.ipeva.fr - www.ipeva-studio.com Ce message et toutes les pièces jointes sont confidentiels et établis à l'intention exclusive de ses destinataires. Toute utilisation ou diffusion non autorisée est interdite. Tout message électronique est susceptible d'altération. IPeva décline toute responsabilité au titre de ce message s'il a été altéré, déformé ou falsifié. Si vous n'êtes pas destinataire de ce message, merci de le détruire immédiatement et d'avertir l'expéditeur. Le 27/05/2011 à 00:08, Philipp Kempgen a écrit :
David Ponzone wrote:
The P-Asserted-Identity I receive from the provider is of the form:
<sip:12356789> without any @domain part.
Actually that's a SIP-URI with a hostname ("12356789") but without a userinfo part. (see ABNF rules in RFC 3261)
It's a valid SIP-URI in theory but without userinfo so it doesn't make too much sense as a caller ID in a PAI header.
Tell your provider to fix it.
Philipp
_______________________________________________ FreeSWITCH-users mailing list FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users http://www.freeswitch.org
participants (2)
-
David Ponzone
-
Philipp Kempgen