Accept-contact in INVITE (RFC-3841)
11 Jan
2012
11 Jan
'12
12:43 p.m.
Hi, What should I configure to include the Accept-contact parameter in INVITE message ? (ref. RFC-3841). Thanks, Giuseppe
5413
Age (days ago)
5413
Last active (days ago)
0 comments
1 participants
participants (1)
-
Giuseppe Grillo