DTMF both inband and RFC2833?
6 Feb
2013
6 Feb
'13
3:43 a.m.
hi: I use peer reg at fs.If peer only send inband DTMF signal,fs passthrough it.But if peer send both inband and RFC2833,then fs can`t passthrough signal.I try add start_dtmf at dialplan,no change.This is bug?Or how I can pass both them?Thank you!
5019
Age (days ago)
5019
Last active (days ago)
0 comments
1 participants
participants (1)
-
yyu0378