upgrade to latest release.

On Jun 17, 2016, at 9:16 AM, Allan Kristensen <ak@hejdu.dk> wrote:

Hello,

Does Freeswitch need the rtcp attribute in the sdp to enable rtcp?

When connecting to asterisk (which does not include a rtcp attribute), Freeswitch does not start to listen on the rtcp port (rtp port +1).

When connecting to other Freeswitch servers, which have this attribute in the sdp everything works fine.

According to the RFC 3605 it should not be needed, unless it doesn't follow the parity rule (rtp port +1).

...Or is it just me?

Best regards,
  Allan

_________________________________________________________________________
Professional FreeSWITCH Consulting Services:
consulting@freeswitch.org
http://www.freeswitchsolutions.com

Official FreeSWITCH Sites
http://www.freeswitch.org
http://confluence.freeswitch.org
http://www.cluecon.com

FreeSWITCH-users mailing list
FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org
http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users
UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users
http://www.freeswitch.org