On Aug 20, 2009, at 5:03 PM, Carlos S. Antunes wrote:
Hmm, where does it say that, after the lookup, one cannot use the same
IP address as before? :)

Section 4 of RFC3263 as quoted in my first email....

"The procedures here MUST be done exactly once per transaction, where transaction is as defined in [1]. 
"

Raymond Chandler
    http://freeswitchsolutions.com
    http://cluecon.com 
    http://cudatel.com