On Wed, Jul 18, 2012 at 3:27 PM, Mi Ke
<mi.ke@null.net> wrote:
So in order to use just spandsp I need either to disable RFC2833 detection at my side or to ask originating party to disable sending us RFC2833 and just send us audio intact - have I got your point ?
That's kinda sorta what he's saying. A better way of saying it is this: if your carrier sends you RFC2833 DTMFs then you don't even need to turn on dtmf detect stuff. Unless there is a compelling reason to go in-band I'd say just use RFC2833 and be done with it.