Yes, it does.  Are you sure that both sides of the call have Rfc2833 enabled?  Have you done a packet capture?  Make sure that you are not filtering ESL events.

Guillermo

Sent from my iPhone

On 04/08/2014, at 04:45, Grant Bagdasarian <GB@cm.nl> wrote:

Hello,

 

Does the ESL generate DTMF events when the DTMF is sent/received using RFC3822?

I don’t see any DTMF events when DTMF is received  by FS from the caller.

 

Any suggestions?


Regards,

 

Grant

_________________________________________________________________________
Professional FreeSWITCH Consulting Services:
consulting@freeswitch.org
http://www.freeswitchsolutions.com

FreeSWITCH-powered IP PBX: The CudaTel Communication Server
http://www.cudatel.com

Official FreeSWITCH Sites
http://www.freeswitch.org
http://wiki.freeswitch.org
http://www.cluecon.com

FreeSWITCH-users mailing list
FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org
http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users
UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users
http://www.freeswitch.org