I think it means it's an old RFC defined/based method and or suggestion for handling hold music in RTP SESSIONS by modifying the active RTP session and setting c=media IP to 0.0.0.0, however there are bigger and better ways now ?

On Mon, Jul 24, 2017 at 1:06 AM Andy Farkas <andyf@andyit.com.au> wrote:

Can anybody tell me what this log message means?

2017-07-24 12:10:59.006338 [WARNING] switch_core_media.c:3896 RFC2543
from March 1999 called; They want their 0.0.0.0 hold method back.....

FreeSWITCH Version 1.6.8~64-bit ( 64bit)

running on FreeBSD 11.0/STABLE r315121

-andyf


_________________________________________________________________________
Professional FreeSWITCH Consulting Services:
consulting@freeswitch.org
http://www.freeswitchsolutions.com

Official FreeSWITCH Sites
http://www.freeswitch.org
http://confluence.freeswitch.org
http://www.cluecon.com

FreeSWITCH-users mailing list
FreeSWITCH-users@lists.freeswitch.org
http://lists.freeswitch.org/mailman/listinfo/freeswitch-users
UNSUBSCRIBE:http://lists.freeswitch.org/mailman/options/freeswitch-users
http://www.freeswitch.org
--
Sent from Gmail Mobile