<br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Dec 7, 2009 at 11:01 AM, Nik Middleton <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:nik.middleton@noblesolutions.co.uk">nik.middleton@noblesolutions.co.uk</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">









<div link="blue" vlink="purple" lang="EN-US">

<div>

<p class="MsoNormal"><font face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;">Hi all,</span></font></p>

<p class="MsoNormal"><font face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;">†</span></font></p>

<p class="MsoNormal"><font face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;">Iíll slowly pulling my hair out on this one.† I
had FS successfully hanging up both legs on a bridge, now today, with nothing
changed, Iím not seeing a hangup of the b leg at all.</span></font></p>

<p class="MsoNormal"><font face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;">†</span></font></p>

<p class="MsoNormal"><font face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;">FS is behind a PIX, so it might be a weird NAT issue, but A
leg calls hangup just fine.† Before when I had an issue with the B leg not
closing the bridge, I was at least getting a hangup event, now itís not
being fired.† Does anyone have an idea what might be causing this?</span></font></p>

<p class="MsoNormal"><font face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;">†</span></font></p>

<p class="MsoNormal"><font face="Arial" size="2"><span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;">Regards,</span></font></p>

</div>

</div>


<br></blockquote><div>Time for SIP traces and debug logs. Also, do you have any logs from when things seemed to be working so that you can compare?<br>-MC<br></div></div><br>